Oatbear – Lämmitettävä kauranalle

42,90 

Lämmitettävä oatbear, eli kauranalle, on täydellisen pehmeä unilelu pienokaiselle. Nallen sisällä on irrallinen kaurapussi, jonka saa lämmitettyä. Lämpöinen nalle auttaa lasta rauhoittumaan ja nukahtamaan. Nalle toimii erinomaisesti myös kivunlievityksessä. Vatsakipuisen lapsen oloa saa helpotettua pitämällä lämmintä nallea lapsen vatsan päällä.  Erinomainen esimerkiksi koliikista kärsiville vauvoille.

Parhaimmillaan unikaveri on elinikäinen ystävä, josta saa tukea ja turvaa kaikissa tilanteissa. Oatbear tarjoaa lapselle turvaa myös silloin, kun pikkuisen olo on erityisen hankala. Pehmeä nalle on ihana siliteltävä. Tassut ja korvat ovat muotoiltu sopimaan maisteltavaksi. Useat lapset haluavat kantaa unikaveria mukanaan, ihan joka paikkaan. Oatbearin kanssa sekin on helppoa, sillä se on kevyt ja helposti mukana roikotettava.

Kaurapussia voi myös säilyttää pakastimessa, jolloin haaverin sattuessa nalle toimii viilentävänä kylmäpakkauksena, jota voi pitää kipeän kohdan päällä.

Pakkaus sisältää kaksi kauratyynyä, jolloin toista voi säilyttää aina pakastimessa. Kaurapussien väri ja kuosit voivat vaihdella.

Nallea voi hyvin käyttää myös ilman kaurapusseja. Kaurapussin sijaan nallen sisään voi jemmata vaikka tutin.

 

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kauratyynyt sisältävät kotimasta luomukauraa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Mitat:

Nallen pituus on n. 37cm ja leveys n. 18cm.

Kaurapussin koko on 15x18cm.

Kaurapussin lämmitysohjeet:

Ota kaurapussi pois nallen sisältä. Aseta se mikroaaltouuniin. Laita mikroaaltouuniin mukillinen vettä samanaikaisesti kaurapussin kanssa. Lämmitä täydellä teholla noin puoliminuuttia. Oikean lämmitysajan löydät kokeilemalla. Älä ikinä lämmitä kaurapussia yli kahta minuuttia.

VAROITUS! Älä ikinä laita koko nallea mikroaaltouuniin. Vain kaurapussin saa lämmittää mikroaaltouunissa. Älä anna lämmintä kaurapussia lapselle ilman että se on nallen sisällä. Testaa lämmitetyn kaurapussin lämpötilaa itse ennen kuin asetat sen nallen sisään. Jos pussi on sopivan lämpöinen kädellesi, ei ole vaaraa, että nalle kuumentuisi liikaa ja olisi liian kuuma pikkuiselle.

Pesuohje:

Nallen voi pestä pesukoneessa käsinpesuohjelmalla. Muista poistaa kaurapussi nallen sisältä ennen pesemistä.

 

Ennakkotilaus! Toimitusaika n. 1-2 viikkoa. 

 

Pin It on Pinterest

Share This