Tilaustuote: vauvapesä

64,20 

Tilaa vauvalle oma unipesä valitsemillasi väreillä, pitsireunalla tai ilman.

Valitse haluamasi puuvillakankaiden numerot (ulkopuoli sekä sisäpuoli) valintataulukosta. Voit tutustua kankaisiin tarkemmin galleriassa.

Valmistettu Suomessa.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vauvapesä

Vauvan unipesä, vauvapesä eli babynest on ihana nukkumapaikka pikkuisen ensimmäiselle vuodelle. Vauva tuntee olonsa turvalliseksi pesän luodessa kohtumaisen ympäristön. Tuttu ja turvallinen vauvapesä auttaa vauvaa rauhoittumaan ja nukkumaan levollisemmin. Vauvantuoksuisessa pesässä uni maistuu vieraassakin ympäristössä.

Vauvapesässä mahtuu nukkumaan noin puolivuotiaaksi saakka, jonka jälkeen pesään saa lisätilaa avaamalla jalkopäässä olevat nauhat.

Tuotetiedot

Sisäpohjan koko on n. 40 cm x 70 cm.

Vauvapesä on saatavana kaikissa varastomme puuvillakankaista. Saatavana lisäksi pitsireunus.

Materiaali: 100 % puuvilla, vuori 100 % polyesteri.

Pesu: 40 asteessa, hienopesuohjelmalla. Ei rumpukuivausta.

Petauspatjalla saa suojattua vauvapesää mahdolliselta kastumiselta. Petauspatja myydään erikseen.

Turvallisuus

Huomioithan, ettei vauva pääse kietoutumaan nauhoihin. Nauhat voi solmia tiukalle rusetille tai sängyn pinnoihin. Ethän jätä vauvaasi nukkumaan paikkaan, josta pääsee putoamaan. Rikkoutunut pesä tulee poistaa käytöstä välittömästi. KaislaStar-vauvapesä ei sisällä irtoavia osia.

Tilaaminen

Kun tilaat tuotteen:

  • Valitse haluamasi puuvillakankaiden numerot (ulkopuoli sekä sisäpuoli) valintataulukosta. Voit tutustua kankaisiin tarkemmin galleriassa.
  • Kuviollinen kangas laitetaan samansuuntaisesti (pystytasossa), kuin tuotekuvassa olevassa pesässä. Jos haluat kuvioiden menevän toisinpäin (vaakatasossa), kirjoita siitä toivomus lisätietoja -kohtaan.
  • Valitse, haluatko pesän pitsireunalla.
  • Jos haluat pesään painatuksen, valitse painatus ja kerro lisätietoja-kohtaan, minkälaisen painatuksen haluat ja millä värillä. Huomioithan, että painatus on mahdollista tehdä vain yksiväriseen kankaaseen.

Toimitus

Tuote valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on noin 7-28 vuorokautta.

Pin It on Pinterest

Share This