KaislaStarin tarina

Kaisla

Synnyin kevään kynnyksellä. Olin hento kuin lumihahtuva ja kirkas kuin auringon timantti hangella. Äiti ja isi rakastivat minua paljon ja pidin pienellä hennolla otteella heidän sydäntään kädessäni.  Heidän onnensa edessä oli kuitenkin pilvi, joka uhkasi pimentää koko taivaan. Minulla epäiltiin vakavaa sairautta ja oli olemassa uhka, etten koskaan kasvaisi isoksi tytöksi. En koskaan tulisi puristamaan äitienpäivän aamuna valkovuokkoja hikisessä kämmenessäni, ihastelemaan kesän ensimmäistä perhosta ja paijaamaan naapurin hauvaa.

Silloin äiti päätti, että minusta – Kaislasta, hänen loistavasta tähdestään- täytyy jäädä jotain käsissätuntuvaa, pysyvää, näkyvää. Muutakin kuin suloinen muisto tai tähti taivaalla. Hän katseli minua, kun nukuin onnellisena parhaassa paikassa heti äidin sylin jälkeen. Omassa vauvapesässäni, joka oli pehmoinen ja tuoksui sinisiltä unilta. Hän alkoi omin käsin väkertää vauvapesiä,  ensin yhden, sitten toisen. Niin syntyi KaislaStar, josta tuli äidin ikioma yritys.

Vaikka olenkin edelleen pieni, hento ja hauras, saan kasvaa isoksi tytöksi. Otan juuri ensimmäisiä askeleitani ja pyöritän pientä maailmaani pikkusormeni ympärillä. Ihmeitä tapahtuu joka päivä, pieni ihme olen itsekin.

Äiti tekee edelleen vauvapesiä ja muitakin ihania juttuja minulle ja muille lapsille. Olen huomannut, että KaislaStar kasvaa yhtä vauhdilla kuin minä itsekin. Ja jonain päivänä, kun me olemme tarpeeksi isoja, lähdemme maailmalle yhdessä. 

Yritys

KaislaStar sai alkunsa vuonna 2017. Tuotteemme on suunniteltu hellimään käyttäjäänsä.

Meille on tärkeää, että kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja Suomessa valmistettuja.

Pin It on Pinterest

Share This