Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.9.2017 alkaen.

KaislaStar (y-tunnus 2806341-7) valmistaa ja myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Tilaus- ja toimitusehdot koskevat ainoastaan Suomeen lähetettäviä tilauksia. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Asiakastietoja käsitellään huolella ja luottamuksellisesti, eikä tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta ulkopuolisille. Asiakasta edellytetään lukemaan voimassa olevat toimitusehdot ja sitoutumaan niihin.

Maksaminen

Verkkokaupassamme on käytössä Checkout-verkkomaksupalvelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Checkout -palvelun maksuehdot

Toimitustavat ja -kulut

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta. Toimituskuluihin sisältyy pakkaus- ja postikulut sekä arvonlisävero. Kaikki alle 15 euroa loppusummaltaan alittavat tilaukset toimitetaan kirjepostina.

Sovitusti noutaminen on mahdollista Kouvolan Valkealasta.

Toimitusaika

Valmiiden tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-4 arkipäivää.  Loppuvuodesta sekä ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla huomattavasti pidempi. Tilaustuotteiden valmistusaika ilmoitetaan tuotekuvauksessa. KaislaStar ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästymisestä, kolmannen osapuolen materiaalien toimitusvaikeuksista tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme poikkeavista toimitusajoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Valmiina myydyissä tuotteissa asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksesta on tehtävä peruutusilmoitus ja tuote on postitettava ennen palautusajan umpeutumista. Palautusohjeet saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kaislastar.fi. KaislaStar maksaa valmiina myytyjen tuotteiden palautuskulut. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, eli käyttämätön ja täysin uutta vastaava.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.

Tilauksesta valmistetuilla tuotteilla sekä määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole palautusoikeutta. Mikäli lähetetty paketti jätetään noutamatta ja paketti palautuu meille, laskutamme palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

Palautusosoite: KaislaStar, Askontie 21 A 1, 45360 Valkeala

Ongelmatilanteet

Reklamaatiot tulee lähettää 14 vuorokauden kuluessa sähköpostilla osoitteeseen info@kaislastar.fi. Kuljetuksessa vahingoittuneesta (tai kadonneesta) tuotteesta on tehtävä välittömästi reklamaatio myös kuljettaneelle taholle.

Mikäli tuotteessa ilmenee valmistuksesta johtunut virhe, tuote voidaan ensisijaisesti korjata tai vaihtaa uuteen.

Pin It on Pinterest

Share This